Els Soul Flyers s’exhibeixen a Empuriabrava

1 minut de lectura
Els Soul Flyers són una institució dels salts aeris. Una referència absoluta per als amants dels reptes més arriscats. Dues persones amb una compenetració increïble i que ja fa uns quants anys que sorprenen allà on van.

Responsables de vídeos que corren com la pólvora per internet, Frederic Fugen i Vicent Reffet (i els altres dos companys que inicialment van conformar l’equip dels Soul Flyers) han dut a terme nombrosos salts de mèrit en indrets emblemàtics. Des del Burj Khalifa de Dubai fins a salts clàssics al continent americà. El seu projecte funciona a partir d’una execució perfecta en escenaris que sempre estan subjectes a multitud de factors externs.

Al llarg de la seva trajectòria han perfeccionat la tècnica dels humans voladors i ho demostren sempre que poden amb noves figures aèries i amb elements tan insòlits com el coco que fa uns mesos es van passar a Guadalupe en ple vol aeri.

Aquest estiu el duo francès van fer una estada a l’Empordà i van convertir un entrenament en una nova proesa. L’Skydive d’Empuriabrava, un centre que acull diverses competicions internacionals d’esports aeris, els va acollir amb els braços oberts i un dels seus avions va acompanyar-los al cel català. La fotografia de Max Haim que encapçala aquest text uneix un dels homes voladors amb l’avió. L’entrenament, a la pràctica, va anar molt més enllà.

Un vol amb l’avió com a convidat de luxe

Les figures de Fugen i Reffet, en aquesta ocasió, van comptar amb un aliat excepcional: l’avió. Partint de les seves ales és on comencen a fer els moviments, sempre molt propers al vehicle i, de fet, jugant-hi constantment. El resultat és un entrenament que és pioner en relacionar el wingsuit amb l’avió. Tenen un talent increïble i la seva experiència es demostra en el següent vídeo publicat fa pocs dies. El risc és evident, però la seva habilitat en moure’s al cel els permet jugar com ningú. Més que mai, a Empuriabrava, han demostrat que són els autèntics Soul Flyers d’aquesta disciplina.