El rap dels 100 triomfs de Valverde

1 minut de lectura

 

Alejandro Valverde ha guanyat la seva cinquena Volta a Andalusia i ha sumat el triomf número 100 en la seva trajectòria com a ciclista professional. És una xifra que espanta i que indica l’enorme talent del veterà murcià, que continua mantenint un nivell estel·lar malgrat anar camí dels 37 anys. El seu centenari compta, des de fa unes hores, amb una cançó dedicada. L’autor és Bemancio, un amant del ciclisme i que exerceix de vloguer-youtuber o el nom que considereu que s’escaigui més.

És el rap de Valverde i repassa la trajectòria amb un punt de vista peculiar, sense ometre ni les actuacions singulars de Valverde ni la seva vinculació amb l’Operació Port contra el dopatge, ara fa més de 10 anys. Lletra de reconeixement al murcià i plena de sentit de l’humor que és una petita joia per als aficionats més fidels al ciclisme del segle XXI. Qui ho deia, que l’esport no és cultura?

https://www.youtube.com/watch?v=bNhVSe9VCTU

Sagan, el primer rap

“Bemancio” no només ha dedicat un rap a Valverde. Tot i que habitualment penja simulacions de curses reals amb vídeos etiquetables com a eSports, ja té experiència en la relació entre ciclisme i música. Fa mig any va fer córrer un vídeo amb una altra cançó destinada a Peter Sagan. Estil característic. Qui serà el següent ciclista amb rap propi?

Quin és l’estat de salut del català a l’esport?

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!