Que una abella et piqui a mig partit de tennis… pot passar!

1 minut de lectura

Aquest cap de setmana de Copa Federació de tennis ens va portar una de les imatges curioses de l’any: que una abella interrompi un partit.

Va passar en l’eliminatòria que enfrontava a Suïssa i França, i més concretament a Timea Bacsinszky  i Alizé Cornet. Al primer set, amb un 3 a 1 a favor, Bacsinszky va demanar aturar el partit: tenia un dolor estrany al braç esquerra. Una abella l’havia picat. Al vídeo es pot veure com la suïssa s’espanta al notar la fiblada i ràpidament demana assistència.

Tot i això, aquest petit incident no li va impedir endur-se el punt per a Suïssa, i va guanyar a la francesa per 7-5 i 6-4. A l’esport també cal vigilar amb els rivals inesperats!

En la mateixa eliminatòria la jugadora suïssa va firmar un dels punts més destacats dels quarts de final d’aquesta competició, en què Suïssa intentarà continuar sorprenent i colar-se a la final amb un equip que és lluny de tenir jugadores destacades al rànquing WTA. Això sí, compten amb Martina Hingis, de qui en parlàvem a La Fosbury fa tot just mig any.