El punt de bàdminton que corre com la pólvora

Que el bàdminton és un esport espectacular ja fa anys que ho sabem. És, sens dubte, un esport que brilla per la seva increïble intensitat. Després d’un any en què els Jocs Olímpics han ajudat a donar-lo a conèixer arreu del planeta, la competició no s’ha aturat en cap moment. Ara la Federació Internacional de Bàdminton ha recuperat una de les grans jugades de 2016. Un punt increïble entre un partit de dobles masculí.

Japó – Dinamarca, el partit

S’enfrontaven les parelles del Japó i de Dinamarca. Un parit atractiu corresponent a la semifinal de les sèries mundials disputades a Dubai. Els nipons dominaven al marcador i ja havien guanyat el primer set quan es van trobar una resistència heroica del duo europeu. Era una jugada que semblava guanyada a priori. Els danesos, però, van oferir una lliçó d’amor propi enorme amb punts defensius inimaginables. Recomanem que gaudiu del punt: esport que fa vibrar

El cert és que aquest punt no va ser l’únic espectacular del campionat. En categoria femenina, a la final, també hi va haver una intensitat tremenda. És difícil resistir a qualsevol comparativa anterior. Molt més curt, no tan espectacular. Diguem, però, que en una lliga més terrestre, aquest seria un autèntic puntàs:

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!