El CH Bordils es vesteix de Narcos en la lluita per la permanència

1 minut de lectura

El CH Bordils ens enamora: ho diem d’entrada i no ens n’amaguem. Del club en parlàvem fa pocs dies recercant en la rivalitat gironina de l’handbol. La passió que desprèn el pavelló és contagiosa i ja fa uns quants anys que el club ha conformat una plantilla unida, potent i plena de sentit de l’humor. Quan un equip perviu fora de la pista, sens dubte, sempre suma en positiu. I a Bordils han sabut traslladar la passió amb vídeos originals. La referència al món d’Astèrix o al vídeo de campanya de la CUP de la temporada passada tenen continuïtat en un moment determinant del curs 2016/2017.

L’equip gironí ocupa plaça de descens, és avantpenúltim i té una trilogia de partits claus en la lluita per la permanència. El primer d’ells contra el Nava aquest dissabte 11 de febrer. Si guanyen, empataran a punts i tindran l’average guanyat, de manera que serà un pas de gegant cap a la salvació. En un any complicat per a l’equip dirigit per Pau Campos és realment admirable la capacitat d’engrescar l’afició. Per a fer-ho, i estrenant un nou vídeo que posa a prova els dots d’actor de la plantilla, el Bordils ha decidit buscar aixopluc en la sèrie Narcos.

Plata o plomo

La tria és brutal gràcies al lema popularitzat a la sèrie pel personatge de Pablo Escobar. Plata o plomo. Divisió de plata o plomo. Salvació o descens. Arriben partits decisius i l’equip ho donarà tot a la pista. Des de La Fosbury els desitgem els millors resultats possibles i que continuïn trobant un espai entre entrenaments i partits per oferir-nos vídeos tan distrets com aquests. Què, tots els jugadors seran capaços de mantenir-se ferm davant el discurs d'”Escobar”? Jutgeu vosaltres mateixos!