Els All Blacks omplen Tòquio de placatges

1 minut de lectura

Un vídeo promocional rodat a Tòquio en què els All Blacks es converteixen en els millors agents d’assegurances possibles

La selecció de rugby de Nova Zelanda és coneguda arreu del món per la haka i per l’excel·lència esportiva. Aquest 2017, quan arribi l’estiu, els seus jugadors seran protagonistes d’una de les grans competicions d’aquest esport. Els “Lions”, la cita que uneix jugadors d’Anglaterra, Escòcia, Irlanda i Gal·les contra una de les grans seleccions del sud. Nova Zelanda és el rival a qui s’han d’enfrontar cada 12 anys, amb tres partits previstos per al 24 de juny, l’1 i el 8 de juliol que vindran precedits d’enfrontaments amb equips neozelandesos. Els All Blacks no perden aquesta competició tan singular des de 1971. Però dels “Lions”, ja tindrem temps de parlar-ne a La Fosbury.

Els vigents campions del món ens han regalat un vídeo promocional enregistrat a Tòquio que cal veure. Com a mínim, si us agraden els placatges al camp i els bons muntatges que permeten a algú entrar en un cotxe en marxa. “Placar els riscos” és la campanya que impulsa una companyia d’assegurances per continuar creixent al mercat asiàtic. Ràpidament entendreu els motius del lema. La diversió, en tot cas, és veure els all blacks en acció mentre esperem amb paciència els propers enfrontaments internacionals.

https://www.youtube.com/watch?v=IfZn0M4ygp4