L’Emmarcat: Alberto Bettiol

1 minut de lectura

Itàlia té una perla, un jove ciclista que té tots els ingredients per brillar. Es tracta d’Alberto Bettiol, un corredor enfocat a les clàssiques amb petites dificultats muntanyoses.

Estem parlant d’Alberto Bettiol, un jove de només 23 anys que aquest any ha estat de dolç durant l’agost i el setembre, lluitant per clàssiques de primer nivell com les del Canadà, Plouay o el tempestuós Tour de Polònia.

El Cannondale va ser l’equip que millor va saber apreciar el potencial d’aquest noi de la Toscana, fent-lo debutar al World Tour l’any 2014! Així doncs, l’Alberto porta ja 3 anys de professional compartint estructura amb un bon nombre de grans esperances del ciclisme italià com Formolo, Villella o Moser…

Moser! Segur que l’Alberto li ha demanat consell més d’una vegada per alçar els braços com ho va fer ell a Siena, al costat de casa seva, a la Strade Bianche del 2013.

Podria ser Alberto Bettiol el successor de Bettini? Bé, potser parlar de Bettini són paraules majors! De moment encara ha d’agafar corredors més consolidats com Colbrelli o Ulissi, però les condicions sembla que les té, n’estarem atents!

Quin és l’estat de salut del català a l’esport?

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!