Maica Garcia, Bea Ortiz i Dani López Pinedo, reconeguts als Total Player 2018

1 minut de lectura
Total Waterpolo ha donat a conèixer els resultats finals dels reconeixements als millors jugadors de waterpolo de l’any

El tram final d’any està farcit de reconeixements als esportistes que més han destacat en les seves disciplines esportives durant el 2018. En el cas del waterpolo un dels mitjans que han aconseguit més impacte en els darrers temps és “Total Waterpolo”, que acaba de fer públics els guardonats com a millors jugadors de l’any als Total Player Awards. Els premis compten amb un jurat de gran prestigi, format per entrenadors d’algunes de les millors seleccions del món així com d’equip punters del panorama mundial.

Fins a 37 tècnics de màxim nivell són els que determinen els cinc millors jugadors de l’any. Cadascun d’ells opta pels noms que considera més oportuns i el resultat final de vots rebuts per cada jugador i jugadora se suma al resultat d’una votació popular que ha comptat amb més de 25.000 vots. El vot popular dona un bonus en forma de punts que acaba determinant els guanyadors al premi Total Player, que aquest 2018 s’han endut Felipe Perrone del CN Atlètic Barceloneta i Ekaterina Prokofyeva del Kirishi rus.

Fins a tres jugadors catalans han entrat al TOTAL 7 final d’aquests guardons. És el cas de Dani López Pinedo en categoria masculina, amb la tercera millor puntuació entre tots els jugadors, i de Maica Garcia (quarta) i Bea Ortiz (sisena). Un gran reconeixement a la temporada del CN Atlètic Barceloneta, que col·loca dos dels seus jugadors al podi i també per al CN Sabadell, que compta amb tres integrants de l’equip entre les set millors jugadores del món i es converteix en l’equip amb més protagonisme dels guardons.

Altres jugadors del nostre país també han rebut vots per part del jurat. És el cas, per exemple, de Laura Ester, Anni Espar o Xavi Garcia.

Bea Ortiz i Dani López Pinedo aspiren als Premis Fosbury 2018 per votació popular. Aquí trobareu els 30 candidats en categoria masculina i les 30 candidates en categoria femenina.