Vols comprar la casa de Michael Jordan? Ara pots!

1 minut de lectura

2700 Point Lane de HighLand Park, Illionis. Aquesta és l’adreça de la casa de Michael Jordan que ara és a la venda, que es pot visitar virtualment i que es pot arribar a comprar, si es vol, per poc menys de 15 milions de dòlars. Bé, el preu és de 14,855 milions de dòlars, xifres que sumades són el mític 23 de l’exjugador dels Bulls.

Trobar-la no és complicat, perquè el 23 que adorna la reixa d’entrada no deixa lloc a gaires dubtes.

Captura de pantalla 2015-11-02 a les 12.29.56

Equipada amb tots els luxes, compta amb 9 habitacions, 15 lavabos i cinc xemeneies, a més a més d’estar preparada no només per a viure-hi sinó també per convidar a amics. Té, com no, una pista de basquet, un gimnàs completament equipat, on diuen que s’hi van arribar a entrenar jugadors dels Bulls, una pista de tennis i fins i tot un petit camp de golf on Jordan practicava un altre dels seus esports preferits.

entrada jordan
El rebedor de la mansió

 

pista jordan
La pista privada de basquet

 

 

5
La sala de jocs

 

La veritat és que el 2012 van intentar vendre-la per 29 milions de dòlars, es va posar a subhasta el 2013 i no va aconseguir cap oferta interessant i aquest és le tercer intent per vendre-la. Si vols més informació et recomanem visitar la pàgina que han preparat: Start Your Legend 23