Nina Font, campiona del món juvenil de Kitesurf

1 minut de lectura
Aquesta setmana una nova esportista catalana ha obtingut el bitllet per participar als Jocs Olímpics de la Joventut que es disputaran a Buenos Aires a la tardor.

Arriben molt bones notícies per a la vela catalana des de Hainan, a la Xina. La jove Nina Font, del Club Esportiu Costa Brava Extreme, s’ha proclamat campiona del món juvenil de surf d’estel i ja té plaça garantida a la competició olímpica dels talents del futur que se celebrarà del 6 al 18 d’octubre. La de Castelló d’Empúries ha brillat al TwinTip:Racing disputat del 3 al 8 de maig a la platja d’aquesta enorme ciutat asiàtica.

Font ha guanyat quatre de les sis mànegues disputades al llarg del campionat, amb un segon i un vuitè lloc com a resultats addicionals que li han permès garantir la victòria amb un avantatge nítid sobre les seves principals rivals. L’italiana Sofia Tomasino i la xinesa Kewn Li l’han acompanyat al podi amb la plata i el bronze respectivament. El dia previ al final de la competició l’empordanesa llançava un missatge de calma:

Els resultats finals, però, deixen clar la seva superioritat: Nina Font va sumar només 4 punts pels 13,5 de Tomasoni i 19 de Li. Una victòria rotunda: “és una sensació genial. És el primer cop que el nostre esport formarà part del programa olímpic, així que és fantàstic que pugui participar-hi. Però el títol mundial també és genial, estic realment contenta“.

32151061_1819002394809764_746753478285590528_o

Propera cita: Múrcia

Aquest mateix mes de maig la catalana tornarà a tenir una altra competició important en el seu calendari de 2018 amb el Campionat d’Espanya TT:R que es disputarà del 18 al 20 a Los Alcázares, a Múrcia.

Sabies que…? Nina Font s’uneix a una llista cada cop més llarga d’esportistes del nostre país que s’han classificat per als Jocs Olímpics de la Joventut. Fa poques setmanes els vam repassar arran de la classificació de dos gimnastes en la modalitat de trampolí.