Toni Noé, un triatleta exemplar de 70 anys

1 minut de lectura
Noe_petita
Toni Noé protagonitza el vídeo promocional de la Triatló de Vitoria-Gasteiz

Haver superat la barrera dels 70 anys no és cap impediment pel mataroní Toni Noé per seguir treballant al camp del Maresme. Això per si sol ja podria ser digne d’elogi en una societat cada cop més sedentària, però no és l’única activitat física que fa en Toni que des de fa molts anys és triatleta.  

En Toni és un dels membres més destacats de la secció de triatló del Centre Natació Mataró recollint gran quantitat de premis en les categories per les quals ha anat passant. El seu exemple no ha passat desapercebut pels organitzadors de la prestigiosa triatló de Vitòria-Gasteiz que pocs dies abans de la cursa d’enguany van dedicar-li aquest vídeo realment emotiu i espectacular:

Evidentment, amb l’empenta extra que suposava aquest anunci promocional, en Toni no va fallar enguany a la cita i va acabar la triatló completa –distància Ironman– amb un temps de 13 hores i 18 minuts, sent l’únic participant de la cursa que superava els 70 anys d’edat i arribant per davant de més de 50 participants. Recordem pels menys iniciats que una “Ironman” consta de 3,8 km de natació, 180km de bicicleta i al final una marató sencera a peu. Sobren les paraules i les excuses per quedar-se un dia més al sofà.

noe_tri