Cap de setmana amb Trial de primer nivell a Vic

1 minut de lectura
La capital osonenca ha viscut un cap de setmana farcit d’equilibri i tècnica sobre dues rodes a les instal·lacions del Mas de Bigues, on els millors riders del circuit han competit en les categories masculines de 20″ i 26″ i en la categoria elit femenina.

Durant els tres dies de competició d’aquesta primera prova de la Copa del Món prop de 5.000 persones s’han acostat a les instal·lacions del Trialsport per veure guanyar el madrileny Borja Conejos la categoria elit 20″, el britànic Jack Carthy la d’elit 26″ i l’alemanya Nina Reichenbach la categoria elit femenina 20″.

Borja Conejos es va imposar a la final masculina 20″ / @zubikophoto
Un cop finalitzada la prova, els vencedors feien balanç del cap de setmana. Reinchenbach confessava no haver tingut les millors sensacions però haver acabat contenta, “totes les seccions han sigut bastant dures”, i considera que aquesta “és una bona manera de què les dones pugin el nivell”.
Conejos ha assenyalat que ha estat “tot molt igualat, he hagut de lluitar moltíssim a cada zona”. Carthy, que ha guanyat amb un bon marge respecte als seus contrincants, assegura “he entrenat més dur que això a casa, així quan vinc aquí estic preparat per qualsevol cosa. Vull que es pensin que és impossible, arribar i fer-ho”.
Els tres guanyadors de la primera prova de la Copa del Món de Trial UCI / @zubikophoto

 

Resultats finals
Final masculina 20”
  1. Borja Conejos
  2. Alejandro Montalvo
  3. Eloi Palau
Final femenina 20”
  1. Nina Reichenbach
  2. Vera Barón
  3. Hilda Andersson
Final masculina 26”
  1. Jack Carthy
  2. Daniel Barón
  3. Marti Vayreda

De cara a l’any vinent l’organització treballa per tenir quatre proves de la Copa del Món, amb la clara ambició de seguir creixent dins el circuit UCI.

Imatge de portada: @zubikophoto