Toni Bou i Purito Rodríguez, units a Andorra

1 minut de lectura

Dos dels millors esportistes catalans de la darrera dècada, Toni Bou i Purito Rodríguez, s’han trobat aquest dijous a Andorra, a Naturlàndia, en una sessió d’entrenament. Tant Toni Bou com Joaquim Purito Rodríguez resideixen i entrenen al país pirinenc. El ciclista de Parets del Vallès hi viu des de 2011 de forma estable i Bou es va afegir fa dos anys a la cada cop més nombrosa colònia d’esportistes que opten per establir-se a Andorra.

El resultat d’aquesta trobada, una acció de cara a la galeria que els dos esportistes han penjat a les xarxes socials. De ben segur que no serà la darrera:

Una retirada fallida

Joaquim Rodríguez afronta els darrers entrenaments abans de disputar Il Lombardia, una de les darreres curses com a professional després d’haver anunciat la retirada sense èxit. El contracte amb el Katuixa ha passat per sobre el seu comiat post-olímpic. A priori, a finals d’octubre hauria de plegar veles.

El pilot de Piera va proclamar-se campió del món de trial per 20a vegada fa tot just unes setmanes, en un domini irrepetible de la competició. Bou té un vincle directe amb les instal·lacions andorranes. De fet, fa pocs mesos va gravar-hi un vídeo promocional. La muntanya tenia neu per donar i per vendre: