El tir al plat català torna de Lonato amb tres medalles

1 minut de lectura
El terrassenc Adrià Martínez va aconseguir la medalla de bronze en la modalitat de fossat olímpic en la prova de la Copa del Món de tir al plat que es va celebrar a Lonato (Itàlia) amb una targeta de 21 encerts en 25 intents i va ser plata juntament amb Mar Molné en categoria mixta.

Martínez va ser setè en la classificació i segon a la semifinal per acabar obtenint el bronze, la seva primera medalla en una Copa del món en categoria absoluta. L’eslovac Erik Varga -campió del món el 2014 i 2015- va ser primer després de vèncer el croat Josip Glasnovic al desempat després de quedar igualats en 31 encerts de 35 intents. La tarragonina de 20 anys Mar Molné va ser 23a en la prova femenina individual.

Adrià Martínez (dreta) havia aconseguit dues medalles d’or en les copes del món junior de Porpetto 2017 i Suhl 2018 però aquest és el seu primer metall com a sènior / @rfedeto

Aquesta medalla de Martínez confirma el seu gran estat de forma, ja que recentment havia estat plata per equips a la Copa del Món de Lima i or en la Copa del Rey que es va disputar a Mollet del Vallès.

En categoria mixta la parella formada per Adrià Martínez i Mar Molné va ser segona en la final d’aquesta World Cup de Lonato. Només van ser superats per Alberto Fernández i Fátima Gálvez, campions olímpics de fossat mixt a Tòquio 2020.

Imatge de portada: Real Federación Española de Tiro Olímpico