L’Asisa Borges Vall és a una victòria de ser campió de lliga L'equip lleidatà va guanyar 2 a 4 a Santiago de Compostel·la en l’anada de la final

L’ASISA Borges Vall va guanyar tres punts consecutius per remuntar el partit d’anada de la final de la Superdivisió masculina jugat el cap de setmana passat a Santiago de Compostel·la. El conjunt de les Garrigues pot ser campió dissabte i firmar un doblet històric, ja que també va aixecar la Copa del Rei al març.
El primer partit va ser per l’Arteal gallec per un ajustat 3 a 2 d’Énio Mendes davant Marc Duran, però el segon el va guanyar el suec Viktor Brodd per fer l’empat a un després de guanyar a Humberto Manhani per 1 a 3. Els de Santiago van posar-se 2 a 1 quan el portuguès André Silva va derrotar Joan Masip (3-1) però aleshores va començar la remuntada dels de les Borges Blanques.

Brodd va igualar a 2 després de superar Énio Mendes per 3 a 1 i Marc Duran es va refer de la derrota prèvia per guanyar André Silva per 2 a 3 en un encontre molt disputat. El definitiu 4 a 2 global el va posar Jordi Masip després de superar Humberto Manhani.

El partit decisiu es jugarà el dissabte 30 d’abril a les cinc de la tarda al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques i es podrà seguir en directe per Les Borges TV.
Imatge de portada: CTT Borges