La rider Maria Hidalgo estrena documental

1 minut de lectura
Aquest dijous 30 de gener Maria Hidalgo i Abstract Films estrenen el documental “Inside Me”.

En el darrer lustre la barcelonina Maria Hidalgo s’ha convertit en una de les millors esportistes de neu del nostre país. Especialista en surf de neu des de molt jove i amb experiència internacional al més alt nivell molt abans d’entrar a la majoria d’edat, Hidalgo ha combinat actuacions remarcables arreu del món (amb alguna victòria a la Copa d’Europa i diversos Top 10 a la copa del món com a referent del surf de neu al nostre país al costat de Queralt Castellet) amb un llarg historial de lesions que han marcat la seva trajectòria. Algunes d’aquestes lesions, a més, han trencat el somni del debut olímpic l’any 2018.

Amb només 22 anys Hidalgo ja ha sofert tres lesions greus al genoll trencant-se els lligaments. Tres cops molt durs i tres processos de recuperació llargs, d’un any de paciència, esforç i rehabilitació abans de poder tornar a la competició. Aquest 2020 la barcelonina tornarà a competir amb ganes de seguir mostrant que pot competir a l’elit i d’encadenar diverses temporades consecutives en un bon nivell físic que, per exemple, la puguin arribar a convertir en esportista olímpica l’any 2022 als Jocs de Pequín. Objectius ambiciosos a mig termini i l’ambició de recuperar sensacions en les properes setmanes dalt la seva taula.

Tot just lesionar-se al genoll per tercera vegada Maria Hidalgo i Abstract Films van començar a treballar en el rodatge d’un documental que demostra fins a quin punt és important la tenacitat d’un esportista per seguir al màxim nivell en disciplines tan exigents físicament com el Big Air o l’Slopestyle. “Inside Me” val molt la pena i d’entrada recomanem el visionat del seu tràiler: us ajudarà a reservar una part del vostre temps per veure el documental sencer. Una gran història de convenciment i superació davant les adversitats.

El documental sencer: