Superman i els esports

1 minut de lectura

Ja portem alguns posts parlant de còmics i esports. Vam començar amb Tintin i les bicicletes, Astèrix i el rugby, una comparativa entre Massagran i Astèrix als Jocs Olímpics i avui continuem amb un altre clàssic del còmic, Superman. Potser la gent el coneix per les pel·lícules, però no podem oblidar que els seus inicis van ser a les vinyetes. La seva primera aparició fou a la revista Action Comics #1 l’any 1938 i des d’aleshores no ha deixat de banda els esports, a banda de la lluita contra el mal, és clar!

La veritat és que ha estat fan de tota mena d’esports: beisbol, tennis, golf, boxa, basquet, futbol americà… El seu currículum és extens i val la pena veure com el van imaginar els seus creadors. Us en deixem un recull per tal que us en feu una idea!

Boxa

Potser és un dels combats d’aquells que se’n diria del segle. Muhammad Ali contra Superman. A la realitat no va ser, però, i a la ficció? Seria una bona vetllada de boxa, sens dubte! En una altra aparició perd contra un altre personatge dels seus còmics, Jimmy Olsen.

boxa

boxa 2

 

 

Beisbol

El beisbol és un altra especialitat que practica Superman. Ja sigui perdent contra un nen, juntament amb Batman i Robin o amb una sèrie de clons, el super-heroi té debilitat pel bat.

baseball3

baseball2

baseball1

 

Futbol Americà

La pilota ovalada també veu com Superman hi juga. I la promoció pels lectors és clara: si vols jugar com Superman, llegeix-nos!

fa2

fa1

 

Basquet

Els amants del basquet recordaran com Dwight Howard es disfressava de Superman el 2008 pel concurs d’esmaixades. Us deixem el video pels despistats. Però el que potser no sabeu és que Superman ja va jugar a basquet. I al carrer.

basquet

 

Tennis

La raqueta no es podia quedar fora de l’abast d’un super-heroi. Una altra vegada contra Batman i Robin, i al número 25 de la seva revista, un dels primers, la partida discorria entre el de la S i el dels ratpenats.

t

 

Golf

Si hi ha un esport que Superman no domina massa sembla que és el golf. Almenys pel que veiem a la portada. Ell al terra rebent pilotes al cap. L’important, però, és que ho intenti!

gool

 

Nascar

Per acabar una mica de cotxes al més pur estil dels Estats Units. La Nascar també veu en Superman un bon practicant. Conduint? No, volant per sobre el circuit!

nascar

Quin és l’estat de salut del català a l’esport?

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!