Som tot l’altre esport, som la Fosbury

1 minut de lectura
 Esportistes referents del nostre país en diverses disciplines donen la cara per la Fosbury en ple confinament.

Som tot l’altre esport, som la Fosbury. Amb aquesta idea central diferents esportistes del nostre país participen en un vídeo fet durant el confinament per posar en valor la seva tasca i alhora per donar a conèixer la nova etapa del projecte periodístic de tot l’altre esport.

Des de La Fosbury volem agrair públicament el cop de mà de tots els esportistes per fer possible aquest vídeo des de casa seva, així com la seva bona predisposició habitual a l’hora d’atendre’ns i respondre preguntes de tota mena. Al vídeo hi apareixen medallistes olímpics i paralímpics, de campionats del món, de copes del món i de campionats d’Europa, autors de reptes “impossibles” i proses de primera fila internacional, pioners i pioneres i gent que, en general, demostra que tot l’altre esport arreu del nostre país compta amb referents brillants. Una mostra prou àmplia i alhora incompleta de la diversitat i el talent esportiu que tenim ben a prop de casa.

L’actriu i cantant Martina Tresserra posa la veu al vídeo, que esperem que us agradi i ens ajudeu a difondre’l per totes bandes.

Per ordre d’aparició al vídeo:

Laia Sanz, Ander Mirambell, Tita Llorens, Marina Chavarria, Pau Capell, Queralt Casas, Marina González, Txell Mas, Anna Quintana, Toni Ponce, Marta Bach, Núria Vilarrubla, Sergi Mingote, Jordi Morales, Ana Puertes, Montse Alcoba, Anna Casarramona, Albert Español i Laia Talarn.