El rugbi torna a Xala! amb Francesc Gómez i Cugat Comas

1 minut de lectura
La Xarxa i la Federació Catalana de Rugby amplien l’aposta televisiva per a la temporada 2020/21.

Aquest dissabte es disputa la sisena jornada de la Divisió d’Honor “B” masculina de rugbi i un dels seus duels estrella, el que enfronta el BUC barceloní amb el RC L’Hospitalet, es podrà seguir a través de la transmissió televisiva que oferirà Xala!, la plataforma d’streaming de la Xarxa Audivosual Local. L’acord entre aquest organisme i la federació catalana dona continuïtat a les emissions viscudes les darreres tres temporades amb els partits de la Divisió d’Honor catalana masculina i femenina. Aquest curs Xala! també emetrà enfrontaments dels equips catalans de la Divisió d’Honor “B” en categoria femenina i masculina i de la Divisió d’Honor estatal.

Els responsables de liderar les transmissions (un partit cada cap de setmana) són dos periodistes que fan possible la Fosbury des dels seus inicis. Francesc Gómez i Cugat Comas aportaran el seu coneixement i passió per la pilota ovalada i formaran un duo complementari que combinarà narració, anàlisi, divulgació i bon humor per fer créixer l’afició al rugbi al nostre país.

Gómez, que ha participat a les transmissions dels darrers anys, explica a la Fosbury com afronten la nova temporada: “Tant jo com en Cugat portem bastants anys vinculats al rugbi i podem aportar coneixements i una visió tècnica i detallada del que passa sobre el camp, però també compartim que la mirada a l’esport ha de ser divertida, un entreteniment, fugint de les coses súper transcendentals. Es tracta de passar-nos-ho bé i que la gent també s’ho passi bé amb nosaltres i s’enganxi a aquest esport“.

En una temporada singular com aquesta caldrà estar amatents a l’evolució de la pandèmia. De moment, les competicions catalanes estan aturades i les transmissions comencen amb el seguiment dels equips catalans en competicions d’àmbit estatal. L’estrena d’aquest dissabte 19 de desembre ens permetrà seguir el duel entre un BUC que és cuer i que encara no ha aconseguit puntuar aquesta temporada i el RC L’Hospitalet, que cerca la seva quarta victòria per apropar-se als llocs capdavanters.