Catalunya jugarà contra Suècia el partit del centenari de la Federació Catalana de Rugbi

1 minut de lectura

Torna el XV de la Ginesta masculí: Catalunya jugarà contra Suècia el diumenge 5 de març a La Foixarda

El XV de la Ginesta tornarà a trepitjar gespa sis anys després, la selecció catalana masculina absoluta jugarà de nou a casa seva, el camp de la Foixarda. Serà diumenge 5 de març a les 12h del migdia i el rival serà la selecció de Suècia, que serà l’equip convidat al partit de celebració del centenari de la Federació Catalana de Rugby. Catalunya i Suècia ja es van enfrontar en un partit amistós disputat al Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat el setembre de 2010, un matx que va acabar amb victòria visitant per 17 a 21.

Aquests van ser els jugadors catalans que van jugar contra Suècia l’any 2010 al Baldiri Aleu

Sota la direcció de Diego Godoy i Jean Luc Trogno, la selecció masculina vol tornar a omplir el mític camp de La Foixarda per fer gaudir als aficionats d’un partit internacional que agruparà els millors jugadors catalans de la Divisió d’Honor i la Divisió d’Honor “B”.

El XV de la Ginesta no juga un partit des del 2017, quan va vèncer la Copa Galeuscat, un triangular amb els combinats basc i gallec. Cal destacar que el 2016 el combinat nacional va ser capaç de superar la potent selecció de Portugal per 25 a 22 a La Foixarda.

Imatge de portada: Jaume Andreu