Ricardinho: els millors gols de l’Eurocopa de Futbol Sala

1 minut de lectura

Diumenge Espanya eliminava a Portugal de la UEFA Euro 2016 de Futbol Sala als quarts de final de la competició. Amb aquesta eliminació no només marxaven cap a casa els veïns de la Península. També ho feia Ricardinho, potser el jugador més màgic del futbol sala actual i autor dels gols més espectaculars d’aquest campionat.

Nascut el 3 de setembre de 1985 a Fânzeres, al nord de Portugal, Ricardinho va trobar als carrers de la seva ciutat el primer contacte amb la pilota. Amb deu anys ja jugava en un equip de futbol onze i la seva gran oportunitat  va ser amb el Porto. Però un entrenador de categories inferiors del club portuguès el va descartar per ser massa petit.

Tot i això un cop de sort li va obrir les portes al que avui és una de les carreres més prometedores del futbol sala, i ho deu tot a Carolina Silva, entrenadora de l’Gramidense. D’allí va començar a créixer fins al Benfica, amb qui va guanyar la copa d’Europa a l’Inter Movistar el 2010. Més tard, va jugar al Japó i Rússia, abans de complir el seu gran somni: fitxar per Inter Movistar i jugar a la Lliga Nacional de Futbol Sala, la més prestigiosa del món. De la mà de Jose María García, alma mater d’Inter Movistar i el seu principal valedor a Espanya, l’astre portuguès ha pogut finalment jugar en l’equip on sempre va voler estar.

Us deixem els seus tres millors gols a la UEFA Euro Futsal 2016 perquè en gaudiu.