La Revista Fosbury guardonada als Premis ÑH de disseny periodístic

portada_27j28h_1
Aquesta portada de la revista especial de la Fosbury “27 Jocs, 28 Històries” ha estat reconeguda amb un premi de Bronze als “Premis ÑH” que premien els millors treballs del disseny periodístic d’Espanya, Portugal i l’Amèrica Llatina. Així, ho va decidir aquesta setmana el jurat del certament reunit a Medellín (Colòmbia).

Els Premios ÑH són des de fa una dècada un dels més prestigiosos de la península ibèrica, organitzats per la delegació espanyola de la Society for News Design (SND-E). Aquest any, la novetat més destacada és que  per primer cop els premis s’han obert també a l’Amèrica Llatina. En aquesta edició de 2016 s’hi han presentat 2.620 treballs, de 120 mitjans periodístics d’un total de 15 països.

Un gran reconeixement internacional per aquesta portada dissenyada pel dissenyador Xavier Esteve, en una categoria guanyada per una portada de la revista Esquire, amb el premi de plata per la revista Forbes i reconeixements per la Revista 02 de Brasil i Yorokobu. L’entrega del premi serà el pròxim dimecres a Madrid.

Premis ÑH