Rànquing: les estrelles a les xarxes

1902_twitter-sport-628x133

Avui us apropem d’una forma diferent a les estrelles de l’esport de la mà d’un estudi de l’agència de màrqueting online a Barcelona Estudio34. D’aquesta manera ens podem fer una idea de quins són els perfils dels esportistes amb més seguidors al món a les xarxes socials, quins esports són els que tenen més fans a Internet i molt més. Òbviament, i no us sorprendrem a aquestes alçades, deixem de banda el futbol!

En aquesta primera entrega ens centrarem en el Twitter. Sabem que les xarxes socials s’han convertit en una nova forma de comunicació i no són pocs els que les utilitzen per comentar l’actualitat, el darrer partit o, fins i tot, per buscar polèmica. I això els seguidors ho saben i per això no dubten en estar atents al que diuen els seus ídols. Us enganyarem si us diguéssim que aquest és un món Fosbury. No, no l’és, i els primers lloc estan plens de futbolistes, però entre algun dels onze jugadors que corren pel camp de gespa hi hem trobat autèntiques perles.

Les xarxes socials esportistes les veuen no només com una eina sinó com una font d’ingressos i molt important. Les marques, tot i que els normes de Twitter i Facebook ho prohibeixin explícitament, s’aprofiten de l’empenta i la influència que tenen els famosos i no dubten en oferir-los molts diners a canvi de promocionar la seva darrera novetat entre els seus seguidors. Així, un esportista amb uns 8 milions de seguidors pot cobrar uns 150.000 euros per publicació patrocinada. Quasi res.

La veritat és que els resultats que veuràs en rànquing que et presentem porten moltes sorpreses i per això creiem que val la pena destacar els següents punts:

– L’esport amb més seguidors és el basquet i, més concretament, la NBA.
– La manca de dones amb seguidors. Només n’hi ha una en el TOP 16.
– L’aparició del criquet als primers llocs dels rànquing
– La importància de la boxa i la lluita per davant d’altres esports aparentment amb molts seguidors com la NFL, el rugbi o la NHL

Més enllà de tot això, estem segurs que els noms que us proposem us sorprendran. A molts els coneixereu, però d’altres seran autèntiques estrelles en altres parts del planeta que podríem creuar-nos al metro sense ni tan sols girar-nos. Coses de la globalització i l’esport Fosbury!

Així que som-hi, llancem-nos a analitzar l’esport des d’un punt de vista completament diferent!

Twitter

LeBron James
@KingJames
24 070 534 seguidors Basquet
Kevin Durant
@kdtrey5
11 864 693 seguidors Basquet
Shaquille O’Neal
@shaq
10 531 658 seguidors Basquet
Rafa Nadal
@rafaelnadal
8 525 623 seguidors Tennis
Virat Kholi
@imVkholi
8 195 236 seguidors Criquet
Sachin Tendulkar
@sachin_rt
7 958 486 seguidors Criquet
Kobe Bryant
@kobebryant
7 512 819 seguidors Basquet
John Cena
@johncena
7 406 778 seguidors Lluitador WWE
Anderson Silva
@spideranderson
7 120 643 seguidors Lluitador UFC
Carmelo Anthony
@carmeloanthony
7 075 782 seguidors Basquet
Floyd Mayweather
@floydmayweather
6 452 678 seguidors Boxa
Dwight Howard
@dwightHoward
6 126 781 seguidors Basquet
Serena Williams
@serenawilliams
5 498 285 seguidors Tennis
Mike Tyson
@miketyson
4 941 446 seguidors Boxa

 

La Fosbury ens cooperativitzem.

Fes-te sòcia!