La Fosbury torna a Catalunya Ràdio

1 minut de lectura

Converses Olímpiques és una de les apostes de Catalunya Ràdio per a la programació d’aquest estiu, un programa presentat per Pere Escobar que s’emetrà cada dia de dilluns a divendres de 12 a 1 de la nit. El programa, destinat a conèixer la vinculació de personatges vinculats a l’olimpisme a través d’una entrevista en profunditat, comptarà amb una secció fixa de La Fosbury a càrrec del periodista Roger Castillo.

fc

A través de l’espai «Heroïnes Olímpiques» descobrirem la història de 28 olímpiques que van plantar cara a una situació desfavorable, a un context hostil, als límits de l’esport i a totes les tares socials que tenien a sobre: masclisme, racisme, homofòbia.  Noms coneguts i heroïnes anònimes per posar en valor la trajectòria de les dones olímpiques, sempre arraconades en el segon pla d’una competició que va començar, ja d’entrada, negant la seva participació.

Aquest estiu, doncs, La Fosbury parlarà en femení a Catalunya Ràdio per presentar les peripècies de pioneres de l’esport olímpic, d’autèntiques llegendes i d’enormes lluitadores. Algunes d’elles, com Maria Lenk, Betty Robinson, Larissa Latynina o Samia Yusuf Omar, també són protagonistes de la revista en paper 27 Jocs, 28 Històries que podeu adquirir aquí mateix.