Golf al Llobregat i Jaylen Brown, al recull de premsa de la setmana

2 minuts de lectura
Els diumenges són dies de lectura reposada. Per aquest motiu, a La Fosbury publiquem un breu recull de premsa per recomanar alguns continguts periodístics duts a terme per companys d’altres mitjans.

Continguts curts, articles curiosos, entrevistes extenses, reflexions interessants… peces del periodisme esportiu fet a casa nostra o en qualsevol indret del món i que valen la pena. Fem un cop d’ull a alguns continguts publicats al llarg d’aquestes festes.

Golf al Llobregat – TN Comarques

Ja fa un cert temps que vam conèixer l’existència d’un camp de golf força gran al Prat de Llobregat, al costat del riu, en uns terrenys recuperats per a la pràctica de l’esport. Aquesta setmana el TN Comarques ha decidit fer-ne un reportatge curt que val la pena i que ens reconcilia amb l’esport popular. Una proposta modesta i saludable a pocs minuts del nervi urbà. Com diuen els protagonistes: sentit comú i bon humor!
 
Un sophmore sensat – The Guardian
La lliga NBA de bàsquet va molt més enllà del negoci, l’espectacle i l’esport. És des dels focus que proporciona que Lebron James és capaç de desmuntar una campanya racista d’H&M o Steph Curry posar en contradicció a una multinacional com Under Armour. Aquesta setmana hem llegit atentament un article per conèixer a fons a Jaylen Brown, un dels joves jugadors dels Celtics, que és capaç de deixar anar una joia: “l’esport és un mecanisme de control”. Esportistes amb opinió i que no dubten en mullar-se. Bé.
jaylen brown
El record d’Ivano Balic – Cathandbol
Als esports d’equip hi ha jugadors que deixen una petjada especial, inesborrable, entre els aficionats. Jugadors que al cap dels anys són els protagonistes d’un article inesperat que ens fa reviure tota la seva etapa d’esplendor esportiva. Pau Llobet ha decidit glossar a Cathandbol la figura del memorable Ivano Balic en forma de 7 lliçons. Si el vau veure jugar, probablement el trobareu a faltar després de llegir aquest magnífic article.
cathandbol

Ice Blue Cats – Ara

El periodista Guillem Barrera s’endinsa en la realitat de l’equip d’hoquei sobre gel que té el centre d’operacions a La Verneda, a Barcelona, després de tirar endavant un projecte molt complicat. És l’Ice Blue Cats, de qui ja hem parlat en alguna ocasió a La Fosbury. Un reportatge per conèixer les realitats de qui sovint mereix moltes més finestres mediàtiques.
icebluecats

Un atleta incansable – As

Ángel Cruz és un dels periodistes més reconeguts com a especialista en atletisme a l’estat espanyol. Firma habitual del diari As, en aquesta ocasió ens presenta un personatge del fons japonès que certament té una bona història al darrere. Un maratonià amb bons registres que acostuma a treure el cap al top 10 o top 15 de les grans competicions mundials malgrat córrer molt sovint. Coneixeu a Yuki Kawauchi?
kawauchi
La tria Fosbury de la setmana