Bitlles i Shaquille O’Neal, al resum de premsa de la setmana

2 minuts de lectura
Els diumenges són dies de lectura reposada. Per aquest motiu, a La Fosbury publiquem un breu recull de premsa per recomanar alguns continguts periodístics duts a terme per companys d’altres mitjans.

Continguts curts, articles curiosos, entrevistes extenses, reflexions interessants… peces del periodisme esportiu fet a casa nostra o en qualsevol indret del món i que valen la pena. Fem un cop d’ull a alguns continguts publicats al llarg d’aquestes festes.

Bitlles, un món desconegut – JotDown

Si hi ha un projecte a internet que no té por a la lectura reposada aquest és JotDown, que s’ha convertit en una referència cultural que de tant en tant utilitza l’esport com a reclam central d’alguns articles. És el cas d’aquest text de Marcos Pereda que s’endinsa en les bitlles i les seves varietats, ja sigui en espais clàssics de joc com envoltat de plena natura al bell mig del bosc. Un article que recomanem assaborir fins a la darrera línia.
bitlles

El xou de Shaquille – TNT

Allunyat des de fa una pila d’anys de les pistes de bàsquet com a jugador imparable, Shaquille O’Neal ha aprofitat el seu coneixement del joc i la seva faceta de showman per construir una carrera en les retransmissions televisives de la NBA marcada pels seus excessos verbals i les seves sentències de tota mena. En una setmana marcada per una polèmica interna al vestidor dels Cavaliers de Lebron James, hem rigut força amb la seva manera de respondre la pregunta de Chris Webber: “Què feies a les reunions d’equip?”. Quin animal!

La trajectòria de Laura Orgué – Betevé

La televisió barcelonina dedica un reportatge a una de les millors esportistes del nostre país. Descobrim què va portar a una esquiadora de fons amb diversos Jocs Olímpics al currículum a fer el salt a les curses de muntanya, on ja acumula diversos títols com a campiona mundial. Una esportista brillant en la seva vessant més personal. Un reportatge més que interessant de Gemma Garriga i Raúl Muñoz.

L’home que sempre neda – La Vanguardia

L’entrevista de contraportada de La Vanguardia acostuma a ser una alenada d’aire fresc. Una conversa per descobrir gent que sovint passa desapercebuda malgrat fer algunes coses extraordinàries. Víctor-M. Amela ens regala un perfil de Xavier Pérez-Carrasco, un senderista del mar, l’únic que ha completat tots els trams establerts a la Travessia Catalunya Nedant. Vaja, que ha nedat tota la costa catalana.
brazada

Descobrint el cúrling – Temps de neu

És un dels programes esportius de referència a la nostra graella televisiva. Temps de Neu atrapa a tots els amants dels esports d’hivern temporada rere temporada i continua sorprenent amb bons continguts. Aquesta setmana us destaquem un bon reportatge dedicat al cúrling, un esport que ens apassiona. Val la pena descobrir, en només cinc minuts, les claus d’un esport que lluirà tota la seva esplendor d’aquí a pocs dies a Pyeongchang.

La tria Fosbury de la setmana