Ballarins del rugby al recull de premsa de la setmana

2 minuts de lectura
Els diumenges són dies de lectura reposada. Per aquest motiu, a La Fosbury publiquem un breu recull de premsa per recomanar alguns continguts periodístics duts a terme per companys d’altres mitjans.

Continguts curts, articles curiosos, entrevistes extenses, reflexions interessants… peces del periodisme esportiu fet a casa nostra o en qualsevol indret del món i que valen la pena. Fem un cop d’ull a alguns continguts publicats al llarg d’aquestes festes.

El rugby que balla – TV3

Si us agrada ballar de ben segur coneixeu el programa de TV3 (“ballar”, és clar) que obre noves perspectives entre dansaires de tota mena. Aquesta setmana el programa “Ballar i lluitar” ha decidit fer un experiment amb els jugadors de rugby de la Santboiana i del Barça com a protagonistes. West Side Story, la coreografia que serveix de punt de partida per parlar d’un munt de coses… tot ballant gràcies a les indicacions d’en Pere Faura. El resultat val molt la pena!
ballarilluitar
Agraïm al lector Josep Lluís Amador la recomanació feta via twitter. No dubteu en fer-nos arribar tots els continguts de tot l’altre esport que us enamorin!

Barshim, un bon amic – Spikes

El saltador italià Gianmarco Tamberi és un dels millors especialistes del món quan el llistó s’enfila cap amunt. Després de patir una lesió inoportuna i quedar-se fora dels Jocs de 2016, el seu retorn a les pistes no va ser senzill. Ara ha explicat en primera persona el procés que va viure en una carta oberta publicada a Spikes que es diu “My frient Mutaz”. Si voleu conèixer una altra cara del qatarià, el millor saltador del món, no us perdeu l’escrit de Tamberi.
tamberi

Andrés Gimeno a Austràlia – La Vanguardia

Sovint no som prou conscients de les facilitats que tenen els esportistes per viatjar pel món en circuits esportius pensats per brillar arreu del planeta. La història de Pedro Hernández a La Vanguardia ens fa mirar 60 anys enrere en un viatge de més de 100 hores en avions diversos dels tennistes Andrés Gimeno i José Luis Arilla per participar en una competició a Austràlia. Anècdotes, curiositats i aprenentatges d’un viatge vital de 5 mesos a l’altra punta del món.
gimeno

El Dakar parla català – Ara

El periodista Josep Lluís Merlos es fixa en l’organització del Ral·li Dakar més enllà de la figura de Marc Coma com a director i cara visible de la cursa. Una mirada cap als altres catalans que han assumit tasques transcendentals per fer lluir la prova llatinoamericana amb dificultats de navegació i quilòmetratges que han recordat la duresa de les edicions africanes. Qui són els responsables de casa nostra que la prova funcioni bé?
merlos

L’experiència de Miquel Sunyer – Bewolfish

Miquel Sunyer és un dels grans noms de la natació d’aigües obertes del nostre país. Especialista en grans reptes i també impulsor del projecte de les Vies Braves, ens aporta un article per a entendre com es pot preparar el nostre cos quan ha d’afrontar una travessa amb el mar a baixes temperatures. S’endinsa en els seus records del Canal de la Mànega per oferir-nos una peça interessantíssima a Bewolfish.
sunyer
La tria Fosbury de la setmana