Víctor Font: “Tenir un millor Palau Blaugrana és una urgència, gairebé més que el nou Camp Nou”

2 minuts de lectura
Perquè per nosaltres el Barça és molt més que futbol, des de la Fosbury volem parlar amb els tres candidats a la presidència del club blaugrana per veure com plantegen el futur de les seccions del club en cas de victòria.
El primer en accedir a parlar amb nosaltres ha estat Víctor Font (“Sí Al Futur”), que ens ha atès de manera virtual.
VÍDEO – ENTREVISTA COMPLETA A VÍCTOR FONT

Algunes frases destacades de l’entrevista
“Un dels trets diferencials de ‘Sí al Futur’ és normalitzar el paper de la dona al club. Al llarg de la història hi ha hagut només tretze directives i nosaltres si tenim l’honor de governar en tindrem cinc”.
“En el nostre pla, a la temporada 22-23 ens posem a activar els equips femenins a cadascuna de les seccions. Per nosaltres el tema de les seccions és fonamental […] i quantes més seccions i com més potencial tinguin millor”.
“Per primera vegada el club està en risc real de convertir-se en Societat Anònima”
“Això de que les seccions són deficitàries és molt relatiu. El club ha generat abans de la pandèmia gairebé 1.000 milions, i pensar que el 95% es deuen al futbol i prou… no ho sé. Perquè si Beko decideix fer-se patrocinador del futbol potser és perquè tenim un equip de bàsquet molt potent”.
“Volem guanyar l’Eurolliga o aspirar a guanyar-la cada any. Volem guanyar la Champions d’handbol o aspirar a guanyar-la cada any. El mateix amb la Champions de futbol sala. El mateix amb la copa d’Europa d’hoquei. Volem aspirar al màxim”.
“Al nostre programa hi ha grups de socis que ens han plantejat crear la secció d’escacs o natació sincronitzada, i com que són seccions autosuficients nosaltres hem dit que endavant. I ho hem posat al nostre programa”.
“Tenir un millor Palau Blaugrana és una urgència gairebé més que tenir un nou Camp Nou. Si tot va bé, el nostre objectiu és que el nou Palau estigui fet d’aquí tres anys, i el Nou Camp Nou d’aquí cinc”.
“L’1 d’Octubre de 2017 no haguéssim hagut de jugar”.
“Que hi hagi molt vot per correu per mi és una bona senyal, perquè vol dir que hi ha gent que vol participar i que si no hi hagués vot per correu no ho hauria pogut fer. Ja que els socis, en aquesta democràcia de fireta que és el Barça avui en dia, dels pocs drets que tenim és votar cada sis anys, almenys fem tot el possible perquè aquest dret es pugui exercir”
“És ben normal que un expresident sigui favorit. Nosaltres tenim les nostres dades de demoscòpia que diuen que hem tancat el diferencial moltíssim i que hi ha molta gent dubtosa. El partit està plenament obert. Estem jugant el partit de tornada”.