El BCN Sports Film arriba a la desena edició en plena forma

1 minut de lectura
Amb el mes de juny arribarà un any més el BCN Sports Film Festival, una cita obligada pels amants de l’esport que tindran una intensa setmana per escollir quin. El preu no és excusa ja que l’entrada a les projeccions és gratuïta. A apuntar-se la data per gaudir-ne.

Enguany el BCN Sports Film Festival projectarà un total de 85 pel·lícules seleccionades, amb documentals, ficció i animació. Tot tipus de pel·lícules en els quals també hi trobarem diferents temàtiques, algunes centrades en l’esforç, l’auto superació o el joc net, compaginats amb uns altres com la cultura de l’esport al Japó i les bones i males pràctiques en l’esport contemporani, sempre amb imatges espectaculars que no deixaran al públic indiferent.

Un dels documentals que es podran veure serà Hamza, un viatge de mil passes, del qual en vam parlar a la Fosbury quan es va començar a gestar el projecte. Es projectarà el dijous 6 a les 19h dins la sessió Passaports esportius

Un dels moments destacats en el BCN Sports Film 2019 és la projecció, en exclusiva, de Crossing Beyond. Es tracta de la pel·lícula oficial dels Jocs Olímpics d’Hivern de Pyeongchang 2018, que s’estrenarà el dijous 6 de juny en el Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona. Una gran cita que els amants dels esports d’hivern no es poden perdre.

Crossing Beyond_Trailer (ENG) from Images & Sounds on Vimeo.

Des de l’organització del festival es destaca que enguany compten amb un nou espai de projeccions, com és l’Auditori 1899 del FC Barcelona com a nova seu en aquesta desena edició, que serà l’encarregada de la projecció d’una estrena mundial: Ousmane.

Totes les sessions tindran l’entrada gratuïta, mentre que per les cerimònies d’obertura i clausura l’accés és amb invitació