Arriba l’hora dels Benet Games 2017 Quarta edició del festival d’esports, natura i música a l’aire lliure, el 7 i 8 d'octubre a Sant Fruitós de Bages

Benet games_1

El Bosquet de Sant Fruitós de Bages tornarà a acollir els dies 7 i 8 d’octubre els Benet Games, una proposta d’esports a l’aire lliure que combina activitats d’oci i familiars a l’aire lliure, música, activitats competitives i zona d’exposicions.

Per quart any consecutiu, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages organitza un festival que es consolida a l’agenda de propostes lúdiques de primer nivell de la Catalunya Central. Esport, natura i música. Aquests són els elements que defineixen els Benet Games, que enguany tornaran a comptar amb més de 40 activitats a l’aire lliure i proves esportives populars i de competició.

Benet Games_2
Entre les propostes s’hi podran trobar tallers infantils, rocòdroms amb tirolina, bateig de submarinisme, pushbike, pumptrack, passejades a cavall, o inflables, entre d’altres.  També hi haurà exhibicions de salts amb bmx i street workout, animacions musicals amb ball i coreografia i una festa de colors dels Benet Games.

Benet games_3
Pel que fa a les proves esportives, el festival acollirà una competició de Bike Trial, les 3 hores de resistència en BTT, l’Open Infantil BTT. També hi haurà una caminada i pedalada popular que finalitzarà amb una paella per a tots els participants.

four_factors

Diumenge tindrà lloc la Four Factors Race, una oportunitat única per conèixer l’entorn natural i més salvatge de Sant Fruitós de Bages i viure una autèntica experiència amb més fang i aigua que mai. Pots escollir entre les modalitats Kids (1,6km) / 4km / 10 km i Wild (16km).

El festival estarà obert al públic dissabte, de 10h a 20h, i diumenge, de 10h a 15h. L’accés serà lliure i algunes de les activitats seran gratuïtes.

+ INFO: www.benetgames.cat

Print

Benet-Games-2017-alta

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!