[Vídeo] ‘Pilota Valenciana: reptes per al segle XXI’

1 minut de lectura
Aquest article ha estat publicat originalment a www.pilotaveu.com, el portal de referència de la pilota valenciana

La Conselleria d’Educació, Invetigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i la Universitat de València, a través de la Càtedra de Pilota Valenciana, han organitzat el congrés La Pilota Valenciana: Reptes per al segle XXI per a difondre, reflexionar i debatre sobre l’esport de la pilota valenciana amb l’objectiu d’encarar-ne el futur. Este congrés es realitzarà els dies 26, 27 i 28 d’octubre a la seu de l’ADEIT de la Universitat de València, al centre de la ciutat.

Un congrés per marcar el camí del futur de la pilota

L’objectiu general del congrés és marcar el camí a seguir per a la futura promoció de la pilota i la creació i consolidació d’estructures que asseguren la seua pràctica entre els valencians, pràctica habitual al llarg de la història. S’espera que dels treballs i debats que es presenten al congrés, s’aconseguisca eixe objectiu i es pose el nom de la pilota on es mereix.

El programa presentat al web de l’Adeit de la UV no és definitiu, ja que, a banda de les activitats dels dies 26, 27 i 28, també s’organitzaran unes altres al llarg del mes d’octubre per la majoria de comarques de tot el País Valencià.

Per a inscriure-vos al congrés, punxeu ací: La pilota valenciana: reptes per al segle XXI.

El vídeo sobre el Congrés

Si voleu saber quines poden ser les claus d’aquest congrés, us recomanem que feu un cop d’ull a aquest vídeo curt i promocional que ja apunta alguns aspectes determinants: esport femení, model professional, formació…