Sacha arriba fins a les semifinals dels Irish WallBall Nationals

1 minut de lectura
Després de guanyar l’Open de Londres i d’uns mesos d’entrenament, Sacha Kruithof ha tornat aquest cap de setmana a la competició, concretament als Irish Wallball Nationals (Campionat Nacional d’Irlanda), un dels torneigs europeus més prestigiosos.

El camí del jove valencià al torneig va començar amb bon peu. Sacha va disputar els octaus i quarts de final front Patrick McCrory (26-15) i Robbie McCarthy (31-12), respectivament. Els va superar amb solvència. El rival en semifinals, però, era Conor Mcelduff, actual campió nacional d’Irlanda i líder del rànquing europeu. A priori, era una partida complicada per al jugador valencià, que no el va poder superar aquest diumenge a la vesprada.

El jugador irlandès va ser superior durant la partida i no va donar cap opció al jugador valencià. De fet, Conor Mcelduff es va proclamar campió en la final davant Martin Mulkerrins.

El resultat final va ser de 23 a 12 per al jugador local, sense que pogueren arribar als 31 punts, ja que si s’arriba als 20 minuts de joc sense arribar a dita puntuació, s’acaba la partida amb el resultat vigent. Aquesta norma va perjudicar en aquest cas al jugador valencià, ja que anava tota la partida per darrere i quan la distància ja era bastant àmplia ja no tenia temps per poder reaccionar.

En acabar la partida, Sacha va declarar: «No he trobat el meu millor joc, des del principi no he pogut gaudir del joc i no dirigia la pilota on volia. Quan no domines la pilota, el contrari acaba amb tu. Conor ha sabut aprofitar-se d’aquesta situació i ha dominat la partida de principi a fi».

Amb este resultat, Sacha s’ha assegurat la tercera posició, ja que ha aconseguit una millor puntuació en la semifinal que ha caigut derrotat. El passat mes de febrer el valencià va conquerir el títol individual de l’UK WallBall, un dels Opens que també forma part del circuit europeu de One Wall, triomf que en aquell moment el va catapultar al número 1 del rànquing europeu que havia perdut mentre competia en els mesos previs als Estats Units d’Amèrica.

Vídeo de la partida de Sacha de semifinals. FONT: GAA Handball