Puchol II guanya el seu segon Individual d’escala i corda

1 minut de lectura

Ambient de luxe aquest passat diumenge en el trinquet Pelayo de València abans de la final individual més esperada de la modalitat d’escala i corda. Puchol II i Pere Roc II s’enfrontaven pel ceptre del mà a mà, i com és habitual en aquestes cites, el trinquet penjava el cartell de “no queden entrades“.

La partida va estar marcada pel dau. Encara la moneda va afavorir al de Benidorm, Pere Roc II començava des de la part del rest, ja que va preferir triar feridor. I amb Oltra posant la primera pilota en joc i Puchol II en el dau, s’iniciava la partida.

Puchol II s’emportava el primer joc ràpidament, però l’esquerrà no es quedava enrere i des del dau es mostrava decisiu, empatant la partida a 20, encara amb més contundència. Però així i tot, cap dels dos estava massa còmode sobre les lloses del trinquet. Puchol tornava a avançar-se i Pere Roc li la tornava, no sense esforç, ja que Puchol II tenia 30-0 i un avantatge a favor. 25-25.

I així s’anaven succeint els jocs. Alguns més còmodes, altres una mica més disputats, però tots anaven caient des del dau. Jocs ràpids, que la majoria es resolien en poc més de dos minuts. Tot i la igualada al marcador, la rapidesa a l’hora de resoldre els jocs provocava que la partida fóra ràpida.

Cap dels dos se n’eixia del guió, però tampoc eren capaços de trencar el joc del dau. Una partida marcada més pels errors que per colps decisius. Puchol es mostrava més sòlid, disposant de dos avantatges des del rest, però la partida no perdia la igualtat en cap moment.

A les 13.25 h, el marcador estava iguals a 55. I el guió continuava sense variacions. El de roig al dau, Val i 15, pilota a la galeria i Puchol II celebra, per fi, la consecució del segon individual en el seu compte particular i recuperar així el número 1.

Puchol II, campio – Foto Juan Rodrigo Legua

Voleu tornar a veure la final? Podeu fer-ho en el següent vídeo: