PilotaViu deixarà de publicar a partir de l’1 de gener de 2019

2 minuts de lectura
Aquest dissabte 22 de desembre PilotaViu ha anunciat una aturada en el seu camí: després de més de quatre anys de feina, deixarà d’actualitzar continguts a la seva pàgina web a partir de l’1 de gener de 2019. El mitjà de referència de la pilota valenciana mantindrà viva la seva col·laboració amb La Fosbury. Des d’aquí els volem donar l’enhorabona per tota la feina feta i enviar-los una forta abraçada. A continuació us fem arribar el comunicat on anuncien la decisió.

El 9 d’octubre del 2014 naixia PilotaViu, el diari digital de pilota valenciana. Han sigut 4 anys i 3 mesos de treball ininterromput amb l’objectiu de donar-li visibilitat a l’esport de la pilota.

Durant este temps han sigut nombrosos els col·laboradors que han enviat resultats, fotos, notícies o opinions, que ens han ajudat enormement i pels que només podem  tindre que infinit agraïment.

Amb l’objectiu de ser més que un diari i arribar al màxim públic possible, hem informat sense restriccions, des de tots els àmbits i modalitats, tractant la pilota amb la normalitat que li  correspon a un esport “normal”.

Gràcies a l’actualització diària, amb l’agendaresultats,notíciesarticlesentrevistescuriositats… el portal ha superat el milió de visites i els dos milions de pàgines vistes, ha aconseguit més de 75.000 seguidors únics anuals, i milers de seguidors en les diferents xarxes socials.

A més a més, hem col·laborat amb Ràdio Godella amb els programes Colp a colp i el Joc de poble, hem creat el web divulgatiu de recursos didàctics www.pilotadidactica.com i hem col·laborat  amb nombrosos mitjansprojectes culturals i esportius, entitatsinstitucionsajuntamentsclubs, entrenadors, artesansjugadorscentres educatiusempreses… per ampliar al màxim la repercussió de la pilota.

Malgrat que tot no ha sigut un camí de roses, rebre els nombrosos reconeixements dels Amics del Frontó del Puig, la Federació, l’ajuntament de la Pobla de Vallbona i l’ajuntament de València ens ha indicat i animat a seguir pel camí correcte.

Ara, ha arribat el moment de fer una aturada en el camí, analitzar amb detall tot el que s’ha aconseguit i deixar pas als nous projectes que han sorgit els últims temps.

PilotaViu deixarà d’actualitzar-se partir del 31 de desembre, és a dir, encara què continuarà obert no es publicarà contingut nou. No obstant això, farem per mantindre la col·laboració amb altres mitjans com Fosbury21iguales i manista.com, així com continuar actualitzant les xarxes socials per compartir continguts del món de la pilota.

Sols ens queda donar les gràcies a tots i totes els que heu col·laborat econòmicament amb la sostenibilitat del projecte i a Fem Gestió i Esport SL, perquè gràcies a vosaltres i al treball de tots els col·laboradors junt als reconeixements i premis rebuts, s’ha mantingut la flama informativa de l’esport de la pilota ben viva i amb la certesa d’haver fet de PilotaViu un mitjà de referència.

Fins aviat!

Salut i pilota!