Moltó guanya el seu quart títol individual a Oliva

1 minut de lectura
Moltó ha conquerit amb total autoritat el seu quart títol individual de raspall. En la seua cinquena final consecutiva, el pilotari de Barxeta ha dominat de principi a fi per a guanyar i col·locar-se així en la segona posició de jugadors amb més títols individuals, empatat amb Pasqual II i només darrere del mite Waldo, que compta amb deu.
Moltó al rest – Ulisses Ortiz

El trinquet d’Oliva, un dels més grans i moderns, acollia la partida pel títol del XXXIII Campionat Individual Bankia de raspall – Trofeu President de la Generalitat entre un ambient fantàstic i pràcticament totes les entrades exhaurides. Els protagonistes serien els mateixos que l’edició de 2018: Moltó i Marrahí.

Marrahí no ha trobat el seu joc – Ulisses Ortiz

La reballada afavoria Marrahí, de blau. L’aspirant a reeditar el títol aconseguit l’edició de 2014 escollia el dau per a posar la primera pilota en joc amb la seua poderosa treta. Hi havia intercanvis i quinzes disputats, però Moltó es mostrava més fiable i sumava el primer joc. Semblava que aquesta, la de quinzes ben treballats, podria ser la tònica habitual de la partida a causa de les condicions del trinquet, més llarg i lent que la majoria, i a unes pilotes més lleugeres que les d’altres edicions. Tanmateix, Marrahí no acaba de trobar el quinze ni l’error del seu rival Moltó, que desenvolupava un joc de manual.

Moltó exclata d’alegria – Ulisses Ortiz

Passaven els minuts i Moltó no deixava de ser un martell piló que inutilitzava els intents de Marrahí per reaccionar. Tant des del dau com des del rest, els jocs queien del costat roig. Al
remat, la final seria completament roja i el pilotari de Barxeta celebrava un nou títol per al seu extens palmarés i situar-se així entre els pilotaris més llorejats de tots els temps.

El pilotari Gorxa ha rebut un homenatge abans de començar la partida – Ulisses Ortiz
El president de les Corts, Enric Morera, i el conseller Marzà han entregat els premis – Ulisses Ortiz

Quin és l’estat de salut del català a l’esport?

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!