Moltó conquereix l’Individual de raspall per tercera volta

1 minut de lectura
Crònica publicada originalment a Pilotaviu, el portal de referència de la pilota valenciana

La final del XXXII Individual de raspall es citava a Bellreguard. Amb gran presència de públic, començava a les 12 la partida que decidiria el nou rei del mà a mà. Al remat, ha estat una partida dauera on Moltó va fer valdre l’avantatge que li va donar la revallada, aconseguint el seu tercer individual amb un resultat final de 25-20.

Les travesses sortien a favor de Moltó, i el de Barxeta no va defraudar. El primer joc va ser net. Tant Marrahí com Moltó començaven amb dubtes, però el de roig es veia més complet. Des de la treta, Marrahí empataria a 10, però no feia els jocs amb tanta facilitat com el seu rival.

Moltó, eufòric, celebra el triomf davant Marrahí / Ulisses Ortiz

El de Castelló es defensava bé quan passava al rest, però Moltó dominava i aconseguia fer els jocs sense que el seu rival tingués opció d’avançar-se al parcial.

La clau de la partida va ser la treta. Tant un com l’altre sumaven tantos cada vegada que passaven a la posició del dau. I així es va arribar al moment en que Marrahí fa apujar el 20-20 al marcador. Moltó s’enfilava cap a la treta sabent que el joc següent seria el definitiu.

Però aquesta vegada no seria tan senzill per a ell, que des de la treta estava sent determinant. Per fi, Marrahí aconseguia avançar-se un quinze des del rest i tenir la possibilitat de fer 30-15. Però el seu contrincant havia estat més complet durant tota la partida, i l’avantatge del traure tornava a jugar al seu favor.

És el tercer títol de Moltó en l’individual de raspall en els darrers quatre anys / Ulisses Ortiz

Moltó, tricampió de raspall

Passades les 12.45 s’acabava la partida. Al remat, 25-20 per a Moltó i el raspall té des d’avui un nou campió del mà a mà. La jornada ha finalitzat amb la tradicional entrega del trofeu que certifica a Moltó com a nou rei del raspall. El guardó «Trofeu President de la Generalitat», va ser entregat pel director general d’esports Josep Miquel Moya.

La partida va ser retransmesa per la televisió valenciana, À Punt. Es pot reviure la final en aquest enllaç