La pilota valenciana ja té videojoc "Trinquet Game" és el primer videojoc d'aquest esport

Aquesta setmana el Centre del Carme de València ha acollit la presentació del videojoc “Trinquet”, el primer joc de pilota valenciana en la modalitat d’escala i corda per a mòbils i tauletes.

La pilota valenciana estrena el seu primer videojoc que ja està disponible de forma gratuïta a Google Play i App Store. El joc és el resultat de la col·laboració entre Caironat (amb 2i2quatre i Sobil Ventures) amb diversos actors del món de la pilota com Pilotaviu. El joc és multilingüe (valencià, espanyol, anglès, francès i holandès) i reprodueix l’escenari del mític trinquet de Pelayo de València per a disputar partides d’escala i corda amb motiu del seu 150è aniversari.

El joc permet jugar amb 9 jugadors històrics de pilota així com un jugador configurable segons la voluntat de cada persona i que per defecte és una dona. També compta amb diferents modalitats competitives (individual, parelles, trios, joc ràpid, campionat..) amb diferents nivells de dificultat o de durada de les partides. El videojoc, però, va molt més enllà de la vessant d’oci i inclou material formatiu sobre la història, les varietats, la normativa, el patrimoni cultural i humà, així com un espai de preguntes en forma de test per aprendre curiositats sobre l’esport o amb informació del lèxic de la pilota valenciana.

Aquí teniu el tràiler del videojoc, que està en fase de llançament i que preveu incorporar més opcions i trinquets en les properes actualitzacions del joc:

Voleu conèixer altres videojocs esportius? A La Fosbury vam fer un recopilatori de jocs històrics.