JB Publicitat conquereix el II Circuit Intercomarcal de Màdel

1 minut de lectura
La localitat de Canals va acollir durant el matí de diumenge el 7è i últim torneig del II Circuit Intercomarcal de Màdel. Un circuit que ha viatjat al llarg de 5 comarques valencianes.

L’equip de Pollos Planes- Galodasa format pels jugadors de Castelló de la Ribera Ricard i Guillem Sentandreu defenia el títol aconseguit al 2017, però en aquesta ocasió el vencedor ha sigut l’equip JB Publicitat, format per Jonatan Martinez i Vicent Miquel de Carlet, qui després de realitzar un gran circuit, tan sols necessitava arribar a les semifinals d’aquest últim torneig per emportar-se el títol.

Les tres pistes renovades del poliesportiu de Canals permeteren que el torneig es desenvolupara íntegrament durant el matí del diumenge 30 de setembre. Els jugadors de les dues categories, avançada i iniciació, jugaren partides eliminatòries fins a les semifinals.

JB Publicitat, campons del II Circuit Intercomarcal de Màdel / Fotografia: Ulisses Ortiz

En la categoria avançada, la partida decisiva pel torneig la disputarien una vegada més el primer i segon classificat del rànquing absolut, els equips de JB Publicitat i Pollos Planes – Galodasa. Els dos equips oferiren quinzes molt disputats i gran pilotades al públic assistent. Finalment, Vicent i Jonatan guanyaren 8 – 4 i alçaren així el títol del torneig i del Circuit.

En la categoria d’iniciació els campions foren Florestibles, parella formada per Vlado i Poveda, que superaren l’equip local del CPV Canals per 8-5.

Els participants gaudiren d’un gran matí de pilota i es citaren ilusionats per al III Circuit de Màdel de la propera temporada.

Classificació final II Circuit Intercomarcal de Màdel

1

JB Publicitat – Jonatan i Vicent Miquel

149

2

Pollos Planes – Galodasa – Ricard, Guillem i Manolo

128

3

Els Professors – Pepe i Alejandro

66

4

CPV Picanya – Alex i Jordi

52

5

Canalins – Miravalles, Xavi i Eladio

37

6

A tiri baldiri – Joan i David

13

7

Mà del Xúquer – Marià i Fran

12

8

Els Manquets – Gabriel i Robert

12

9

Els Indestructibles – Xatet III i Suret V

12

10

Arrasa Pichaques- Alberto i Ximo

12

La tercera edició del torneig, confirmada

Al II Circuit 2018 han participat un total de 65 equips dividits en 3 categories, Avançada, Iniciació i Infantil. 140 jugadors que han gaudit de la pràctica del màdel al llarg de les comarques valencianes.

La bona acollida que ha rebut el Circuit ha sigut una gran motivació per a l’organització, que ja ha començat amb entusiasme, a confeccionar el III Circuit Intercomarcal de màdel 2019.