El II Circuit Intercomarcal de Màdel ja està en marxa

2 minuts de lectura
El II Circuit Intercomarcal de Màdel va donar, ahir diumenge, el seu tret d’eixida. El poliesportiu de Picanya va tornar a ser l’escenari escollit per a començar este circuit que finalitzarà el 29 de setembre a Canals.

Després del gran èxit de participació de la passada edició, amb 24 parelles participants, enguany torna a repetir el mateix format de competició. Dues categories, una d’iniciació dirigida a aquelles persones que vulguen provar per primera vegada el màdel, i una altra d’avançat, on podran participar totes les persones que ja han pres contacte amb este esport. La categoria de nivell avançat serà la que posarà en marxa el rànquing del II Circuit Intercomarcal.

El bon ambient va ser una constant durant tot el matí a Picanya i bona part de la vesprada que va durar el torneig. Fins a 14 parelles van lluitar per la victòria, amb dos grups amb sis equips on els dos millors de cadascun d’ells accedien a semifinals. Paral·lelament hi va haver un campionat de frontó per als més menuts, que van gaudir de la pilota mentre es disputaven les partides del torneig de màdel. En la categoria avançada, les semifinals van estar molt emocionants. L’equip de Pollos Planes-Galodasa va guanyar per la mínima al JB Publicitat (8-7), mentre que el CPV Picanya va accedir a la final amb més solvència, després de superar 8 a 3 a l’equip Arrasa Pichaques.

La final es va decantar a favor de Pollos Planes-Galodasa per 8 – 2 davant l’equip local. En la categoria d’iniciació va haver una gran lluita durant tota la jornada. L’equip Deivid’s es va mostrar com l’equip més fiable i va conquerir el títol en la seua categoria davant l’equip Va de Bo.

39835137670_a92fb98a32_c

Podeu veure tots els resultats del torneig punxant ací: III Torneig 12 h de Màdel de Picanya.

Set localitats de 5 comarques diferents acolliran el II Circuit Intercomarcal de Màdel

Canals repetirà com a escenari del torneig final que tancarà el Circuit el 29 de setembre. Abans però, el màdel recorrerà 5 localitats més, 7 en total. Carcaixent (20 de maig), Miramar (17 de juny), Carlet (30 de juny i 1 de juliol), Ontinyent (20 de juliol) i Castelló de la Ribera (24 al 27 de juliol) seran les altres seus.

Com en la primera edició, en cada torneig hi haurà uns punts en joc que es repartiran entre tots els participants, premiant els equips que queden en millor posició. Els punts aniran acumulant-se durant les 6 primeres competicions fins a arribar a l’última cita, el 29 de setembre, a Canals. En la localitat de la Costera es jugaran els últims punts en joc els vuit millors equips del Circuit.

El Circuit comptarà amb el patrocini de Pollos Planes, Fe Seguros i Magnesio Natural i la col·laboració de PilotaViu, El Joc del Poble, Frediesport, Fem Pilota i la Federació de Pilota Valenciana. També cal destacar la implicació dels clubs que organitzaran els tornejos en les seues respectives instal·lacions.
II Circuit Intercomarcal de màdel Cartell