El documental sobre Puchol II emociona en la seua estrena

1 minut de lectura

* Article de Javier Cid publicat originalment a Pilotaveu.com, el portal de referència de la pilota valenciana.

S’havia creat molta expectació entorn al documental sobre Puchol II i el film no ha decebut. L’estrena ha sigut al cor de València, a la plaça de l’Ajuntament del cap i casal, dins de la Filmoteca. Allà, la sala Luís Garcia Berlanga s’ha abarrotat de gent que volia ser testimoni d’un documental “íntim”, com l’ha definit el mateix pilotari, Puchol II, a l’eixida de la visualització en declaracions a PilotaVeu.

Mes d’un centenar de persones, tant del món de la pilota com de l’entorn del jugador, han gaudit d’un documental de 50 minuts sobre els inicis de Puchol II i la importància que han tingut per a ell figures com el seu avi Malero, el seu entrenador Agustín Larré o son pare, i tot això mitjançant un fil conductor perfectament argumentat que dóna a conéixer el camí recorregut pel pilotari des de la derrota a l’Individual de 2015 fins a la victòria del 2016, en les finals jugades contra Soro III.

35251506611_b79d391485_b
El públic ha plenat la sala Luis Garcia Berlanga / Fotografia: Javier Cid

Puchol II, que no havia vist res del documental fins a hui, ha quedat sorprés per la feina realitzada pels seus preparadors, Agustín Larré i Domingo Palacios, i per Sergi Tarín, director del documental. Un projecte portat endavant amb molts col·laboradors i patrocinadors i que ens apropa la figura senzilla, tendra i natural d’un pilotari d’alt rendiment com és Javier Puchol Cataluña, Puchol II.

Després del documental, tots els presents han gaudit d’un aperitiu en què han pogut conversar amb el feliç protagonista. Puchol II ha rebut el suport de molts companys com ara Bueno, Pablo de Borriol, Marc de Montserrat o Àlvaro, així com de moltes personalitats polítiques i del món de la pilota com ara el president de les Corts Valencianes, Enric Morera; el coordinador de pilota valenciana en la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner, o el director del Museu de la Pilota El Genovés, David Sarasol, entre d’altres.

Els pilotaris que han estat amb Puchol II, junt amb els seus preparadors i Enric Morera / Fotografia: Javier Cid.
Els pilotaris que han estat amb Puchol II, junt amb els seus preparadors i Enric Morera / Fotografia: Javier Cid.

Accedeix ací per a veure totes les fotos de l’estrena del documental ‘Puchol II’.

Quin és l’estat de salut del català a l’esport?

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!