Sarai Gascón i Antoni Ponce millors nedadors del Català d’hivern de natació adaptada

1 minut de lectura
Aquest dissabte 6 de març es va disputar el Campionat de Catalunya d’Hivern Open de Natació Adaptada a les instal·lacions del Club Natació Terrassa amb la participació de més de 70 nedadors i nedadores.

En categoria femenina, la nedadora de Terrassa, Sarai Gascón (independent), va finalitzar en primera posició amb un total de 870 punts, seguida de prop de l’altre nedadora favorita per guanyar, Núria Marquès, amb 832 punts i en tercera posició ha finalitzat Emma Feliu (CN Figueres) amb 680 punts.

En categoria masculina, el millor nedador del Campionat va ser Antoni Ponce (CN Sitges) que ha aconseguit un total de 996 punts, per davant del valencià J. Marí Alcaraz (Aquàtic Campanar) amb 827 punts i, en tercera posició final, ha finalitzat el paralímpic valencià David Levecq (Aquàtic Campanar).

El CN Mataró repeteix triomf per equips

El Centre Natació Mataró va revalidar, amb gran superioritat, el títol de Campió de Catalunya. Els nedadors i nedadores del conjunt mataroní van puntuar en la majoria de proves i van guanyar un total de 14 medalles (dos ors, quatre plates i vuit bronzes).

L’esdeveniment ha estat organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals.
El cap de setmana del 20 i 21 de març es disputa el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes, amb la participació dels millors nedadors i nedadores catalans.
VÍDEO DE CANAL TERRASSA