Ona Carbonell subcampiona del món en solo tècnic

1 minut de lectura
Ona_Carbonell_2017
Ona Carbonell. Foto: Teresa Sillué

Aquest dissabte 15 de juliol la catalana Ona Carbonell va aconseguir la plata en la final de solo tècnic al Mundial de Budapest.

La russa Svetlana Kolesnichenko, tal i com estava previst donada la solvència de la seva selecció, va guanyar l’or amb un total de 95.2036, un punt més del que havia obtingut a la preliminar. És la primera vegada que Kolesnichenko participa al solo, i per tant, la seva primera medalla internacional sènior en aquesta prova. Com ja vam explicar aquí, és la substituta de Natalia Ischenko i Svetlana Romashina, les anteriors solistes de la selecció russa. Aquest país és tan potent que segurament qualsevol de les seves components podria guanyar l’or.

FOTO (Svetlana Kolesnichenko. Font: Facebook Наталия Большакова )
FOTO (Svetlana Kolesnichenko. Font: Facebook Наталия Большакова )

A la preliminar Carbonell va obtenir una nota més alta que Kolesnichenko en l’apartat d’impressió artística. Tanmateix això no li va permetre superar-la i va acabar segona, dos punts per sota de la campiona. La catalana es va veure afavorida per la no-participació de la Xina, la segona potència mundial en sincronitzada dels últims temps.

Tenint en compte els resultats del primer dia, tot indicava que la japonesa Yukiko Inui s’emportaria el bronze, però l’ucraïnesa Anna Voloshyna va fer una millora espectacular a la final i va acabar pujant a l’últim esglaó del podi.

DExNrb3XgAEhk1Z

La representant de Canadà, Jacqueline Simoneau, va finalitzar cinquena. Amb només vint anys ja està lluitant pel tercer lloc mundial.  Per darrere seu hi ha Linda Cerruti (Itàlia), Evangelia Platanioti (Grècia) i Vasiliki Alexandri (Àustria).