Millor esportista: Gener 2020

1 minut de lectura
Aquest mes de gener l’esport del nostre país ha viscut èxits molt rellevants.

La Fosbury inicia una votació per definir les millors actuacions esportives del mes de gener 2020. Us proposem una selecció de vint esportistes que han dut a terme actuacions molt destacades en els primers 31 dies de l’any per tal de decidir entre tots plegats quina és la més extraordinària de totes elles. Malgrat ser una selecció àmplia hi ha hagut un bon grapat de candidats amb mèrits tan rellevants com els seleccionats que han quedat fora de la tria d’aquest mes. És el cas, per exemple, de Marta Galimany, Pau Capell, Clàudia Caymel o Ander Mirambell.

Podeu votar tants esportistes com vulgueu de la llista que proposem. Per guiar-vos, més enllà del nom i d’una fotografia, resumim en un parell de frases els principals mèrits assolits durant aquest mes per tots ells.

La tria mensual del millor esportista del nostre país és una manera de mantenir vius els Premis Fosbury durant tot l’any i respon a la voluntat de difondre el talent esportiu de casa nostra, que és ben viu en múltiples disciplines i sovint no compta amb prou reconeixement mediàtic.

Votacions tancades: millor esportista gener 2020

Maria Costa és la millor esportista del mes de gener de 2020 pels lectors de La Fosbury. La jove bagenca és la primera campiona de la història del nostre país als Jocs Olímpics d’hivern de la Joventut i ha sumat al seu or un altre bronze en esquí de muntanya. El seu company de club i de selecció Ot Ferrer ha ocupat el segon lloc a les votacions després de sumar dos bronzes a Lausana i la ciclista Helena Casas tanca les places de podi després del seu històric podi en la modalitat de keirin en una prova de la copa del món en ciclisme en pista. El top 10 el completen Laia Sanz, Queralt Castellet, Ricardo Ten, Martin Fourcade, Nil Llop, Núria Marquès i Bea Ortiz.