Millor esportista: Febrer 2020

1 minut de lectura
Aquest mes de febrer l’esport del nostre país ha viscut èxits molt rellevants.

La Fosbury inicia una votació per definir les millors actuacions esportives del mes de febrer 2020. Us proposem una selecció de tretze esportistes que han dut a terme actuacions molt destacades durant el passat mes per tal de decidir entre tots plegats quina és la més extraordinària de totes elles. Són Queralt Castellet, Sebastián Mora, Sílvia Roura, Vicky Jiménez, Ricardo Ten, Marta Galimany, Martin Fourcade, Paula Barceló, Marcel Granollers, Marta Garcia, Núria Vilarrubla, Jorge Ureña i Marc Soler.

La tria mensual de la millor esportista del nostre país és una manera de mantenir vius els Premis Fosbury durant tot l’any i respon a la voluntat de difondre el talent esportiu de casa nostra, que és ben viu en múltiples disciplines i sovint no compta amb prou reconeixement mediàtic.

Votacions tancades: Marta Galimany és la millor esportista del mes

La corredora vallenca ha fet història convertint-se en la primera esportista del seu municipi en aconseguir la classificació per als Jocs Olímpics. Ho ha fet donant continuïtat a un excel·lent inici d’any i amb un registre magnífic a la marató de Sevilla (2:29:02) que li dona automàticament l’anhelat bitllet. Marta Galimany s’ha imposat amb claredat a la votació popular per part dels lectors de La Fosbury per davant del valencià Ricardo Ten (bicampió del món de ciclisme en pista en una mateixa tarda) i del nord-català Martin Fourcade, bicampió del món de biatló..