Maeva Gallarda i Joan Farrés campions d’Espanya de patinatge artístic sobre gel

1 minut de lectura

San Sebastià ha acollit aquest passat cap de setmana el Campionat d’Espanya de patinatge artístic sobre gel que ha comptat amb al participació de més de 60 esportistes individuals, entre ells 20 procedents de clubs catalans, quatre parelles i tres equips de patinatge sincronitzat.

De tots els patinadors catalans cal destacar a Maeva Gallarda del CEPAP i el patinador del FCB Joan Farrés que van assolir a Sant Sebastià el títol de Campions d’Espanya de patinatge artístic sobre gel 2015-16 en les seves respectives categories. Joan Farrés es va endur la medalla d’or en Advancef Novice Masculí amb un resultat de 83,57 punts, seguit del seu company de club Arnau Joly (80,76).

Maeva Gallarda Campiona d'Espanya Júnior Femení

I per la seva banda Maeva Gallarda va liderar la categoria Júnior femení, revalidant el seu títol de Campiona d’Espanya amb una puntuació de 118,83.”Ha estat un Campionat molt competitiu, fins a l’últim segon no sabiem qui guanyaria. Però jo vaig fer el que havia de fer, és veritat que no vaig arriscat molt, vaig preferir assegurar i això em va portar al mes alt del podi“, explica Maeva.

La catalana Anna Beltrán (FCB) va fer bronze en la categoria Advance Novice femení, en la qual la patinadora Martina Mancusi (FCB) va assolir la millor marca de l’open general. Finalment, la delegació catalana va prendre part en la categoria Júnior Masculí en la que va assolir dos podis de la mà dels patinadors blaugranas Ton Cónsul (2n) i Aleix Gabara (3r). Alexandru Ilici (CEGVA) es va classificar en la 6a posició de la categoria.

Podi Júnior Masculí. Ton Consul subcampió i Aleix 3er classificat.

Per part de la FCEH van prendre part els Júniors Ton Cónsul (FCB), Aleix Gabara (FCB), Alexandru Ilici (CEGVA), Maeva Gallarda (CEPAP), Júlia Ribas (FCB), Marta Guinovart (FCB) i Laia Bertran (CEPAP). En categoria Novice Advance, Anna Bertran (CEPAP), Daniela Blanco (FCB), Mónica Carratalà (FCB), Iria España (CEGVA), Marta Joly (FCB), Martina Mancusi (FCB), Ingrid Riera (FCB), Griselda Serrallach (CEGVA), Ariadna Sibera (FCB), Joan Farrés (FCB) i Arnau Joly (FCB).