Xilxes debuta com a seu del Circuit Intercomarcal de Màdel

2 minuts de lectura
Aquest cap de setmana la Plana Baixa viurà la tercera cita del Circuit Intercomarcal de Màdel 2020.

El mes de juliol està sent un mes frenètic per als amants del màdel. Sense temps per pair l’experiència viscuda a Castelló (la Ribera Alta), els jugadors ja es fixen en la cita d’aquest divendres 31 de juliol a Xilxes. Serà la primera vegada que aquesta localitat de la Plana Baixa acollirà una cita del Circuit i ho farà gràcies a l’organització de club Amics de la pilota de Xilxes i el suport empresarial de Crepsana.

És la tercera cita d’un 2020 estrany i serà la darrera abans de l’aturada per vacances fins el mes de setembre. Les inscripcions estan obertes fins aquest dimecres 29 de juliol.

La cita de Xilxes arriba pocs dies després del torneig viscut a Castelló que va comptar amb la victòria de l’equip de Garbonets, format per Caldés, Tonet IV i Raül. Dijous i divendres passat, les pistes del poliesportiu de Beneixida, del club de tennis Castellonense i del poliesportiu acolliren la vuitena edició del Torneig de Màdel de Castelló. Un torneig que va batre de nou el rècord de participació amb un total de 34 equips dividits en 4 categories, i que va comptar a la presència de grans jugadors i jugadores de pilota, com Tonet IV, Raül, Miravalles, Guadi, Ricard, Victòria.. entre d’altres.

Dijous fou el torn de les categories segona i iniciació, on després de disputar la fase de classificació en tres seus diferents a l’hora, el poliesportiu de Castelló va acollir la fase final.

En categoria iniciació, l’equip Rockerfeler, més jove però ja amb experiència prèvia amb el màdel va aconseguir la victòria davant l’equip dels cosins, que van debutar en competició amb un gran torneig. Mentre que en segona categoria l’equip de Team Patraix, després de la victòria al torneig de Carlet, tornava a guanyar a Castelló imposant-se amb una final amb molt bon joc a l’equip d’Almogàvers.

Després de l’expectació de dijous, divendres era el torn de primera categoria i d’infantil. Les categories que més nivell han pujat durant els últims tornejos. Amb unes fases classificatòries molt disputades i dividides de nou amb les tres seus, el poliesportiu de Beneixida, el Club de Tennis i el poliesportiu de Castelló, accedien en primer lloc a la final infantil l’equip dels Garcietes contra l’equip d’Alberic-el Genovés. Una final que va fer disfrutar als assistents, i que després d’un inici de partida dominat pels germans Izan i Eric Garcia, Pau i David van poder aconseguir la victòria final amb el resultat de 3-5.

Gabonets i els Tacaets durant la final. Foto. Juanjo Puertos

A continuació fou el torn de la primera categoria, on arribaren dos equips amb grans jugadors. L’equip dels Tacaets amb Xavi de Canals i Miravalles del Genovés i els Garbonets, campions al 2019, format pel castelloner Javi Caldés junt als jugadors del Genovés Tonet IV i Raül Sanchis. La final fou viscuda amb gran expectació, i tot i que l’equip dels tacaets es va avançar primerament al marcador 2-0, els Garbonets li van pegar la volta fins aconseguir la victòria final per un resultat de 2-5.

A l’acabar les finals es va fer l’entrega de trofeus d’un torneig que enguany també ha comptat amb la col·laboració d’Airconect i que ha destacat per la seua bona organització i acollida a tots els assistents.