Miramar, cita clau del Circuit Intercomarcal de Màdel

1 minut de lectura
La cinquena parada puntuable del Circuit 2020, tindrà lloc a la comarca de la Safor, més concretament a les pistes del Centre Esportiu el Molí de Miramar.

Miramar és una localitat amb molta tradició a la pilota i que els últims anys ha vist com ha anat creixent la pràctica del màdel. Ha sigut protagonista de totes edicions del Circuit i és una seu decisiva en quant a la classificació final: els campions de les dos últimes edicions del torneig han resultat ser els campions finals del Circuit. A més a més, el Circuit 2020 compta amb dos equips fixes de la localitat, l’Home bo, i Els Llopis, que després d’obtenir l’èxit al passat Torneig d’Ontinyent, intentaran aconseguir el títol a casa.

Des de les 9 del matí fins a les 14:00h del mig dia del diumenge 27 de setembre, tots aquells jugadors i jugadores que s’inscriguen al torneig abans del dia 24, competiran en una de les 3 categories ofertades per intentar endur-se el títol. Les inscripcions es realitzaran al telèfon 616 13 53 43.

A més de primera i segona categoria, on assistiran els millors equips del rànquing 2020, amb l’objectiu de no despenjar-se de la classificació pel títol del Circuit, també hi haurà categoria iniciació per a tots aquells que vulguen iniciar-se en la modalitat, i com ja es tradició, al llarg de matí també hi haurà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts que s’acosten al Centre Esportiu el Molí.

Hi haurà premis i detalls per als finalistes de totes les categories que s’entregaran al acabar les diferents finals, i com a novetat, també hi haurà un trofeu al millor jugador del torneig 2020.

Degut a la situació actual, des de l’organització s’ha treballat per aplicar les mesures adoptades per les institucions municipals d’higiene, seguretat sanitària i distància requerides per a la prevenció de la Covid-19, que podreu veure clicant al següent enllaç:

Per a més informació: www.madelpilota.com