El Circuit Intercomarcal de Màdel 2022 comença amb bon peu

1 minut de lectura
El Circuit de Màdel 2022 va encetar la nova temporada a Carlet amb molta participació.

El Torneig de Carlet ha encetat la temporada de Màdel 2022 del Circuit aquest diumenge 8 de maig. La jornada ha estat envoltada d’un ambient magnífic, amb una elevada participació de pilotaris i també de públic, que ha gaudit durant tot el matí. Les quatre pistes del Club de Tenis de Carlet han acollit un bon grapat de partides de màdel gràcies a les 25 parelles que han format part del torneig i que s’han dividit en 1a, 2a i 3a categoria.

Pel que respecta a la 1a categoria, el títol se’l va emportar Deportes Frías. La parella formada per Javi i Jonatan va demostrar que continua sent l’equip sòlid i competitiu que es va alçar amb el Circuit 2021 juntament amb Vicent, el tercer membre de l’equip. Cap partida va ser senzilla per als vigents campions, la qual cosa demostra la gran igualtat que existeix entre les diferents formacions. En semifinals van ser capaços de superar l’equip Elmusa i es van plantar en la final davant Els Llopis de Miramar, que van realitzar un torneig extraordinari. Els de la Safor van eliminar en semifinals l’equip Els Amics de la Ribera en una partida molt disputada i on Llopis V va fer mèrits per a acabar guanyant el premi a millor jugador del torneig.

La final de 1a va ser, de nou, una partida igualadíssima, de poder a poder. Al remat, Deportes Frías s’emportava la victòria per la mínima i el primer títol d’aquesta sisena edició del Circuit.

En 2a categoria es va endur el títol Beefit 1. No ho tingueren fàcil per a guanyar en la final Els Professors, campions del Circuit 2021. Per últim, en 3a categoria va ser l’equip Nurtin, format per Núria i Martín, qui va aconseguir guanyar contra Alfarb B.

Pròxima parada, Ontinyent

Carlet donarà pas a la capital de la Vall d’Albaida, on el poliesportiu municipal i el Club de Tenis Helios de la localitat d’Ontinyent acolliran el segon torneig del Circuit 2022, el diumenge 22 de maig.

Per a participar en el Torneig d’Ontinyent cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç fins al 19 de maig, i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 665 36 11 43. El preu d’inscripció per equip serà de 16€ en 1a categoria i 10€ en 2a, 3a i Iniciació. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.