El Circuit Intercomarcal de Màdel 2021 començarà a l’Horta Sud

2 minuts de lectura
Les millors parelles del Circuit es congregaran a Picanya i Xirivella per donar inici a la primera cita del Circuit Intercomarcal de Màdel 2021.

Els proper 9 de maig les localitats de Picanya i Xirivella, a l’Horta Sud, seran l’escenari de la primera cita de la cinquena edició del Circuit Intercomarcal de Màdel, una competició referent en aquesta modalitat esportiva en auge que ja està plenament consolidada al País Valencià. El poliesportiu de Picanya, localitat que acollirà per 5è any consecutiu una prova del Circuit, se sumarà el poliesportiu de Xirivella, amb la finalitat de poder acollir un major nombre d’equips participants, que de 9 a 14h lluitaran per aconseguir el títol.

Juan i Xatet III d’Amics de la Ribera, campions absoluts del Circuit 2020, seran els encarregats de defensar el títol, i ho faran en un circuit en el que cada vegada va augmentant més el nivell i amb moltes parelles candidates a optar pel títol final.

Amb un format molt similar que la passada edició, el torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Totes les categories tindran premis per als guanyadors així com detalls per als participants, i la 1a i 2a categoria posaran en marxa el rànquing del Circuit 2021. A més, paral·lelament es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts al frontó del poliesportiu de Picanya.

Per a participar al Torneig de Picanya cal registrar-se i inscriure’s abans de 6 de maig i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció als telfs: 627 29 67 91- 616 71 49 96.  A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció. Els Clubs de Pilota de Picanya i Xirivella conviden a tothom a participar al torneig i fan una crida oberta aprofitant l’avinentesa a practicar el màdel.

El torneig comptarà un any més amb la col·laboració de la revista Fosbury, que vol contribuir a acompanyar la pràctica esportiva d’una modalitat incipient amb la lectura reposada habitual i també amb el seguiment constant de tot el què passi al torneig. La primera parada del Circuit també compta amb la col·laboració dels Ajuntaments de Picanya i Xirivella, a l’Horta Sud, així com amb el patrocini de Bodegas Arráez i Cervessa la Socarrada.

A causa de la situació sanitària actual, des de l’organització s’elaborarà un protocol de desenvolupament que garantisca el seguiment de totes les mesures de seguretat i higiene, requerides per a la prevenció de la Covid-19.