El Circuit Intercomarcal de Màdel 2020, en vídeo

1 minut de lectura
El passat 15 de novembre, les pistes de pàdel de la piscina municipal de Carcaixent acolliren el Torneig de Mestres, l’última parada del Circuit Intercomarcal de Màdel 2020. Un circuit que ha pogut superar dia a dia, tots els entrebancs i restriccions sofrides a causa de la pandèmia en aquest any 2020 tan complicat.

Per quart any consecutiu s’ha finalitzat una competició pionera en el món de la pilota a mà. Enguany ha comptat amb prop de 100 equips i 200 jugadors i jugadores de totes les edats que han
gaudit de l’intercomarcal de màdel en les diferents categories.

Els 10 torneigs del calendari han viatjat per 6 comarques diferents durant més de 4 mesos de competició. El Circuit ha comptat amb el suport dels col·laboradors i els clubs amfitrions, que s’han bolcat en l’organització de cada esdeveniment per intentar superar-se torneig darrere torneig. La Fosbury és un dels mitjans que ha col·laborat amb el torneig i ha procurat aportar informació destacada de totes les cites del Circuit Intercomarcal de Màdel, més enllà de fer arribar revistes en paper per a guanyadors i participants per complementar la pràctica esportiva amb la lectura reposada de tot l’altre esport.

Després de realitzar la valoració de l’edició 2020, l’equip organitzador ja es troba treballant en la confecció del Circuit 2021, una competició que el món de la pilota esperarà amb moltes ganes, i de segur que tornarà amb moltes novetats per superar de nou les expectatives marcades.

Com a record del Circuit 2020 l’organització ha elaborat el següent vídeo resum, que compta amb l’opinió de diversos jugadors així com dels organitzadors del torneig, que aprofiten per fer balanç d’un any tan difícil com satisfactori. Més nivell, més jugadors, més màdel: malgrat tot, un bon 2020.

Vídeo: resum del Circuit Intercomarcal de Màdel 2020